#/o podjetju

Osnovni podatki

Viris, varnost in razvoj informacijskih sistemov, d. o. o.
Šmartinska cesta 130, SI-1000 Ljubljana
Matična številka:
1926047
ID za DDV: SI15033228
Banka računa: Banka Intesa Sanpaolo d. d., SI56 1010 0003 7989 269

Spletno mesto: https://www.viris.si/
Telefon: +386 59 070 900
E-pošta: info@viris.si

Poslanstvo

V podjetju Viris d. o. o. se primarno ukvarjamo z različnimi vidiki računalniške varnosti. Naše poslanstvo zaobsega razvoj, svetovanje in izboljšave pri izgradnji informacijskih sistemov ter varnostnih rešitev na sodobnih tehnoloških platformah ob aktivni vlogi naših strank.

Osnovne storitve tako zaobsegajo:

  1. varnostne preglede
  2. penetracijske teste
  3. svetovanje glede informacijske in računalniške varnosti
  4. implementacijo varnostnih rešitev v informacijskih sistemih (programskih in strojnih)

Vizija

Vizija podjetja je iz slovenske družbe prerasti v ponudnika razvoja varnih informacijskih sistemov, ki bo s svojim delovanjem pokrival širše evropsko področje ter pomenil sinonim za varnost, kakovost, strokovnost, vrhunsko tehnično dovršenost in zanesljivost. Pri izdelavi rešitev bomo poskrbeli, da bodo naše rešitve temeljile na sodobnih, v širšem svetu uveljavljenih in preverjenih tehnologijah, našim strankam pa zagotavljali čim hitrejšo in čim večjo povrnitev investicije. Temelj za uresničevanje naših ciljev so seveda znanja in izkušnje pri že realiziranih rešitvah ter neprestano dodatno izobraževanje na področju varnosti in izgradnje informacijskih sistemov. Z našimi strankami in partnerji gradimo dolgoročne in kvalitetne odnose, ki so ključnega pomena pri vpeljevanju ustreznih rešitev na področju informacijskih sistemov in sistemske varnosti, in ki v zadovoljstvo obeh omogočajo bolj učinkovite in varnejše poslovne procese.

 

Certifikati

Leta 2010 je podjetje pridobilo certifikat ISO 9001, ki je globalni standard za sistem vodenja kakovosti.

Od leta 2020 pa je podjetje imetnik certifikata ISO/IEC 27001, ki je sistem za upravljanje informacijske varnosti.

»Naložbo ZA PRIDOBITEV CERTIFIKATOV sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

 

Politika družbe