Na začetku…

Pa se je rodila. Naša nova spletna stran, kjer bomo občasno povedali naše mnenje o aktualnih zadevah s področja informacijske varnosti. S tem bomo prispevali k boljši informacijski varnosti v vaših sistemih, prispevali kakšno dobro idejo ali enostavno izrazili naše mnenje o kakšnih novih izzivih.

Najprej moram priznati, da do sedaj nisem pisal nobenega bloga. Sem sicer prispeval članke za študentski medij, nisem pa potem nikoli našel časa in ne preveč dobrega razloga za to, da bi svoje misli delil s širnim svetom. Tudi zdaj ne bo dosti drugače. Tu pa tam se bom oglasil. Saj veste, da se je najboljše oglasiti takrat, ko imaš kaj povedati. Če pa nimaš kaj povedati, pa je najboljše molčati.

S sodelavci vam lahko obljubimo, da bomo občasno poskušali z našimi blog zapisi posredovati izzive, s katerimi se dnevno srečujemo. Seveda naloga ni lahka, saj po eni strani ne moremo izdajati podrobnosti naših projektov po drugi strani pa imamo vedno polno zanimivih izzivov, ki jih srečujemo pri naših naročnikih. Po dolgem premisleku, smo se odločili, da se bomo potrudili in občasno z vami delili nekaj naših misli, idej in tudi različnih izzivov s katerimi se srečujemo.

Seveda pa bomo veseli tudi vašega odziva.

Torej do naslednjega bloga.

Objavil milan, dne30.3.2011